Чорнобиль не має минулого часу

2017-04-26

31 рік минув з дня тих страшних подій, коли вогнем і відвагою, муками і трагедією, подвигом і безсиллям увірвалось у кожну оселю страшне слово Чорнобиль.

Це урок мужності і самовідданості, це урок милосердя та професійної чесності, коли до порятунку піднялися солдати, пожежники, будівельники, медики, водії і кухарі.

В шкільному приміщенні Маслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів проходила зустріч двох поколінь - тих, кого трагедія зачепила своїм крилом, і тих, хто народився далеко від скривдженої землі і на сьогодні слухає і переживає ті події.

Спогади, спогади… На лінійці перед учнями виступив гість, Віктор Тимофійович Мельничук, учасник тих страшних подій. В свої 80 він дуже добре пам’ятає події тих днів. Продовжив свою розповідь він уже в класі перед учнями 8 та 9 класів. Для ознайомлення приніс із собою книгу про ті страшні події, розповів власні спогади, поділився враженнями.

Вічною славою і вічною пам’яттю, вдячністю вшанували пам’ять рятівників наших - Хвилиною мовчання.

У цей день, День Національної скорботи, тяжкі дзвони Чорнобиля відгукнуться у думах кожного з нас співчуттям і милосердям.

Учень 8 класу Чалчинський О.

/Files/images/chornobil/P4260025.JPG

/Files/images/chornobil/P4260006.JPG

/Files/images/chornobil/P4260003.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi